15 Comments

  1. ibrahim
    June 23, 2009 at 11:59 am — Reply

    Bleh bukaka la kawan2 semua.. tgk cara dia betol2..baca.. kite semua tak paham sebenarnyer.. try nie.. If you encounter this problem while using Mozilla Firefox:

    * just click the Or you can add an exception.
    * Just click “Add Exception” button if you see “You should not add an exception if you are using an internet connection that you do not trust completely or if you are not used to seeing a warning for this server.”
    * Click “Get Certificate”
    * Click “Confirm Security Exception”

    Selamat berjaya!!!

  2. abg30
    July 3, 2009 at 9:03 pm — Reply

    katne OR??
    X jumpe pun

  3. kaien
    August 10, 2009 at 4:01 pm — Reply

    kt mne r or tu duduk ek?puas aq cri..

  4. September 12, 2009 at 10:40 am — Reply

    buat ape……..?????

  5. nuna
    September 12, 2009 at 11:51 am — Reply

    haah!!!kat ne nak wat bnda 2???eii!!!!!!!!tak phm aq…tlg laa..aq nak tgk sgt nii!!!

  6. BELLA
    September 20, 2009 at 4:39 pm — Reply

    thanx 4 ur advise ibrahim..
    sy da dpt bkk mms sy…

  7. michael ballock
    September 22, 2009 at 5:23 pm — Reply

    kt mne tmpt nk login 2 mangkok!!!!!!!
    pnt aq cari neyh!!!!!!
    menyusahkan betol lah!!!!!

  8. ady
    September 24, 2009 at 11:03 am — Reply

    WOIIIIIIIIIIIIIIII………………….
    apa ni????
    aku dapat msg pasal pic mms kemarin (23 sept 09),pastu
    ari ni 24 sept 09 aku try skali ngan password skali.
    TETAPI
    hampEEEEEh……..
    mcm CELAKA
    dia bgi arahan “your Account may be expired”mcm cElAka ja maxis ni.bkan skali ni ja dah lama aku fedup.dah la nak tpon centre kena telan duit.MEMANG MAXIS KUAT KEDARAH DUIT.bila ckap dlm line centre “perbualan anda maybe drakam utk menigkatkn perkhidmatan kami”tapi masih mcm tu jgak.klu sapa2 yg tak puas ati kat aku tu kat atas ada email aku………………

  9. ady
    September 24, 2009 at 11:05 am — Reply

    ni email aku
    dogos82@yahoo.com

  10. maikel jakson
    September 24, 2009 at 12:55 pm — Reply

    mxs ni bodo,bngang,lmbp..ap kbodony..nk tgk mms pon pon ssah

  11. September 25, 2009 at 1:21 am — Reply

    memang bodoh la maxis ni…..celaka cam na nak tengok mms ni mntang2 la aku pakai anset NOKIA N801

    • piece
      November 1, 2009 at 6:05 pm — Reply

      kan da kamera bhong nset mahal pown x d kmera keeeeee ko yang x reti nak bukak nyer….budak yg x tw pon ley blajo tw……kata buta IT marah lak kang…urmmm.coe kaso noh bahase…..

  12. August 16, 2012 at 5:37 pm — Reply

    jabatar

  13. rosaimi
    August 25, 2012 at 9:55 pm — Reply

    mcm mana nk log in utk tgk mms??log in kt mana??

  14. January 15, 2013 at 3:35 pm — Reply

    Mms canot open

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>